Behandelproces

RA-Medical is helder over je behandeling

Heb je ernstig overgewicht en ben je al jaren bezig met diëten? Misschien heb je zelfs pillen of afslankproducten geprobeerd? Maar niets hielp? Dan is een operatieve behandeling wellicht een oplossing voor je. RA-Medical Obesitas Centrum Heemskerk is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van mensen met ernstig overgewicht of (morbide) obesitas.

Objectieve voorlichting, deskundige behandeling

De (medisch) specialisten van RA Medical helpen je met een objectieve voorlichting over ernstig overgewicht en (morbide) obesitas en verschillende behandelmethoden.

  • Wil je een goed en deskundig advies?
  • Wil je echt worden geholpen om van je extreem overgewicht verlost te worden?
  • Wil je een goede en eerlijke individuele begeleiding?
  • Ben je gemotiveerd en bereid je leef- en eetstijl te veranderen?
    Kies dan voor RA-Medical en kom naar een van onze informatieavonden.

Meld je aan voor een gratis informatiebijeenkomst

Wil je weten of een operatieve behandeling een oplossing voor je is? Neem dan contact met ons op of kom naar een gratis informatiebijeenkomst.

Heldere informatie

Deze voorlichtingsbijeenkomsten zijn, net als het intakegesprek, gericht op je persoonlijke situatie. Zodat je een weloverwogen besluit kunt maken of voor jou een gastric bypass een gastric sleeve of een andere behandeling de beste oplossing biedt. Je hebt de mogelijkheid om serieus antwoord te krijgen op al je vragen. Geen valse hoop of vage beloften, maar heldere voorlichting en informatie op basis waarvan je zelf een besluit kunt nemen.

Behandeling zonder wachttijd

Na de voorlichting is het mogelijk door bemiddeling van onze consulenten om binnen drie maanden behandeld te worden door top-specialisten in erkende ziekenhuizen. Hierbij wordt ondersteuning geboden om je aanvraag bij de zorgverzekeraar in te dienen. Voor meer informatie over vergoedingen, klikt dan op zorgverzekeraars en vergoedingen.

  • Jij staat centraal bij de begeleiding op individuele basis.
  • Wij helpen en ondersteunen je bij de medische behandeling van je extreme overgewicht.
  • Wetenschappelijk onderzoek vormt de basis van iedere behandeling.
  • Wij ondersteunen en verzorgen de aanvraag voor vergoeding bij je zorgverzekeraar.

Meld je aan voor een intakegesprek