Nazorggesprek

Nazorggesprek, sleutel tot succes

Overweeg je een operatie of heb je een operatie ondergaan en heb je behoefte om met onze mental coach te praten? Bel ons gerust voor een afspraak. Online een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Nazorg zorgt voor succes

Voor een behandelmethode vinden altijd een voorlichtingsbijeenkomst, een intake en een screening plaats. Na de operatie volgt de nazorg. Het volgen van het nazorgprogramma is niet vrijblijvend. Het is noodzakelijk om de operatie daadwerkelijk tot een succes te maken. Ook als je elders een operatie hebt ondergaan, kun je RA-Medical opnemen in het nazorgprogramma. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding voor, tijdens en na de behandelingen en operaties. Ook voeren we aanvullende medische ingrepen uit. Jaarlijks zijn er in ons centrum meer dan 6.000 consulten.

RA-Medical staat voor je klaar

Heb je behoefte aan ondersteuning, neem dan contact met ons op. Ben je je aan het oriënteren op de mogelijkheid van een ingreep of heb je een ingreep ondergaan? Ons gespecialiseerde team staat graag voor je klaar.

Vraag je nazorg aan

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor een nazorggesprek bij RA-Medical, vul dan onderstaand formulier in. Binnen enkele werkdagen neemt een van onze collega’s telefonisch contact met je op.

Vraag een nazorggesprek aan