Over RA-Medical

Obesitas is niet een zelfgekozen leefstijl. Niemand vindt het leuk om overgewicht te hebben. Obesitas zorgt voor afname van je gezondheid en beperkt je vaak in je sociale leven. Als jij obesitas hebt is de kans groot dat je al veel geprobeerd hebt om af te vallen zonder blijvend resultaat. Dat komt omdat obesitas een ziekte is waarvoor een deskundige behandeling nodig is. Veel mensen met obesitas denken dat het getuigt van onvermogen om hulp te vragen bij afvallen. Niets is minder waar. Uit onderzoek weten we waarom zelfstandige lijnpogingen zelden langdurig resultaat geven. Het team van RA-Medical zou je graag helpen om wel duurzaam gewichtsverlies te bereiken.

Onze behandeling stelt jou in staat je gezondheid te verbeteren en weer mee te doen zonder beperkingen.

Ons behandelprogramma is uniek in Nederland en levert uitstekende resultaten. Dat komt omdat er bij RA-Medical meer ruimte is voor persoonlijke aandacht is en wij daar de tijd voor nemen.

Onze troeven zijn:

  • Kwalitatief hoogstaande medische zorg
  • Multidisciplinair behandelteam
  • Combinatie tussen groepsaanpak én individuele begeleiding
  • Snelle bemiddeling en korte wachttijden
  • Samenwerking met erkende ziekenhuizen in Nederland en België
  • Samenwerking met elke zorgverzekeraar
  • Ingrepen 100% vergoed door uw zorgverzekeraar

Zorg van de Zaak Netwerk

Ra-Medical maakt deel uit van Zorg van de Zaak Netwerk.

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijl zorg en medische zorg. Ons netwerk richt zich met haar dienstverlening op identificatie, preventie en behandeling bij momenten die impact hebben op het vermogen om te participeren.

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Zorg van de Zaak

Naar de website