Gezond gewicht test (BMI)

Doe de BMI-test en kijk of je overgewicht hebt

BMI staat voor Body Mass Index en met de BMI-test* weet je snel en eenvoudig of je een gezond gewicht, overgewicht, obesitas of morbide obesitas hebt.

RA-Medical kan een behandeling bieden bij een BMI vanaf 35.

Jaar
KG
CM

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Ondergewicht hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index een Gezond gewicht hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Overgewicht hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Obesitas hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Morbide Obesitas hebt.

Meld je aan voor een gratis informatiebijeenkomst

Wat is een gezond BMI?

Op basis van uw geslacht en leeftijd zijn dit de beoordelingen van uw Body Mass Index (BMI).

Ondergewicht
Gezond gewicht
Overgewicht
Obesitas
Morbide Obesitas

Meld je aan voor een intakegesprek

Meld je aan voor een gratis informatiebijeenkomst