Gezond Gewicht test (BMI berekenen)

Doe de BMI-test en kijk of je overgewicht hebt

BMI staat voor Body Mass Index en met de BMI-test weet je snel en eenvoudig of je een gezond gewicht, overgewicht, obesitas of morbide obesitas hebt. Heb je een BMI van 35 of hoger dan kom je mogelijk in aanmerking voor een behandeling bij RA-Medical.

Jaar
KG
CM

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Ondergewicht hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index een Gezond gewicht hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Overgewicht hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Obesitas hebt.

Uw BMI is

Bereken opnieuw

Op basis van uw lengte van {lengte} centimeter en gewicht van {gewicht} kilo is je body mass index {bmi}. Een BMI van {bmi} betekent dat je volgens de body mass index Morbide Obesitas hebt.

Meld je aan voor een gratis informatiebijeenkomst

Wat is een gezond BMI?

Op basis van uw geslacht en leeftijd zijn dit de beoordelingen van uw Body Mass Index (BMI).

Ondergewicht
Gezond gewicht
Overgewicht
Obesitas
Morbide Obesitas

Is je BMI 35 of hoger?

Als je BMI 35 of hoger is kom je mogelijk in aanmerking voor een maagverkleinende operatie. Dit hangt van nog enkele andere persoonlijke factoren af. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een behandeling? Beantwoord dan enkele vragen.

Bekijk of je in aanmerking komt